fannybambi

Åhh, blir så sur.

Kategori: Allmänt

 
Jaja, kanske är lite onödigt att bli upprörd över en sån sak som att de ändrar namn på ett bostadsområde, men helt ärligt?! Finns det något vi svenskar inte ska anpassa för att invandrare ska få det så bra som möjligt?! Negerbyn är väl förfan lika kränkande som Bögared, men det är det ingen som vill ändra.. Blir så jävla trött och jag låter väl som en rasist nu men då får jag fan göra det: SVERIGE ÄR SVENSKARNAS LAND, vilket innebär att vi inte ska behöva ändra allt för att vi tar in folk från utlandet. Kanske byter ämne lite men helt ärligt, ska vi sluta ha skolavslutningar i kyrkor också..? För att muslimer mår dåligt av det? Vet du vad, vill du inte gå till en kyrka så gör för fan inte det, världen kretsar inte kring invandrare som de flesta verkar tro. Ja, Sverige har religionsfrihet men det är i grund och botten ett kristet land och även om vi inte ber till Gud eller följer budorden så tillhör kyrkan vår kultur, punkt slut. Ja, sedan kom nått smarthuvud i Hultsfreds kommun på att vi ska ha skolavlutning i kyrkan men att prästen inte får nämna kristendomen, Jesus eller Gud. Ja, men herregud... Varför i helvete inte? Är muslimer helt ärligt så jävla insnöade att dom inte TÅL att höra något om en annan religion? Vi får väl sluta läsa om kristendom i religionen i skolan med då.. Så jävla patetiskt.
Sedan är det något annat smarthuvud i Hultsfred som tycker att Jo men muslimerna har ju ingen kyrkogård här, närmaste är ju Västervik.. Vi ger dem en bit av kyrkogården för bara muslimer. Hur dumma är ni på en skala?! Tror ni på fullaste allvar att vi skulle få en bit av deras kyrkogård, om dom nu ens har en, för att vi ska kunna begrava kristna? Näe skulle inte tro det. Muslimer pissar på den västerländska kulturen, hur som helst de flesta av dem.
Jag tycker också det är jävligt egendomligt att de har en moske i till exempel Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping, men det finns ingen kyrka? Hmm, hur var det nu, Sverige kanske är ett muslimskt land? Näe, sist jag kollade påstods det vara kristet. Men det verkar det fan inte som längre..
 
Har ni några åsikter om vad jag just har skrivit så är ni mer än välkomna att lämna en kommentar istället för att diskutera mina åsikter med andra.
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Haha du har så jävla rätt.

    2012-06-28 | 21:19:01
    Bloggadress: http://unhateable.webblogg.se
  • Anonym säger:

    Håller med dig om allting men samtidigt är det ju inte deras fel att de har ändrat på detta, typ som att byta om namnet på denna gata? Alltså det har ju inte själva negrarna då i detta fall som tyckt till om att de ska ändra, det är ju bara Sverige som är totalt efterblivna som ska anpassa sig efter folk som egentligen kanske inte bryr sig om att de snackar om Gud i kyrkan. Tror faktiskt att varenda en är medvetna om att de är i ett annat land med annan kultur och då är frågan varför man ändrar på allt och gör såhär. Det är lite skrattretande men framför allt pinsamt att inte stå upp för våra kyrkor, gator, gud och ja allt som nu ändrats.

    2012-07-23 | 06:00:47

Kommentera inlägget här: