fannybambi

ÄR SUR IKVÄLL!

Kategori:

Omg, är fett arg! Har suttit och spelat Mario på Nintendo 64 typ hela dagen sen har jag gjort hamburgare med världens finaste pojke, och nu sitter vi i varsin soffa och typ luktar på varandra genom att ge varandra bävernävar as mys :) puss Fanny

Helgen!

Kategori:

Helgen var niiice, som vanligt. Brukar ha rätt bra helger nu för tiden, undrar varför.. I fredags blev det några bärtz med bra folk, i lördags blev det mys kväll med bra folk och igår slappade jag och plockade fram lite tomtar oh käka tacos. Och inget syskon än, men hoppas den lille bebisen ploppar ut snart :')

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3009682/images/2012/pic_50cf6996ddf2b3711e0005ed.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3009682/images/2012/pic_50cf699eddf2b3713300059e.jpg" class="image">

Förvirrad efter återigen en bra helg.

Kategori:

Orkar inte skriva en massa skit så förklarar väl helgen med bilder mest. Chillade och mös i fredags, började lördagen med några glas vin, juluppvisning och på kvällen mötte jag min älskade Frej på Metro. Metro var däremot inget kul, sneade på förfesten och blev nykter när jag kom fram. Längst fram på le maskin så hade galet bra nacke dagen efter. Kom hem och somnade i hundsängen medans bebis lagade mat åt mig. Söndagen hängde jag med olika stollar och var på dansuppvisning, hur bra du vill.

Fuck off!

Kategori:

"Ja, vi tjejer måste ju speciellt tänka på att vi inte dricker för mycket, vi är ju så utsatta" Ingen äcklig feminist som tycker att detta är något att reagera på istället för stereotypen att kvinnor ska vara hemma med barnen? Herrejävlagud. Tänker dricka dubbelt så mycket som alla snubbar och fucka ur så mycket att inte en jävel ens skulle tänka tanken att försöka göra nått mot mig. Feministiskt initiativ? Pfft, känner ni er oroliga så beväpnar ni er och fortsätter supa. Så dra åt helvete med att jag inte ska bli dyngrak var/när som helst jag känner för det för risken att bli våldtagen. Lägger mig aldrig ner för vidriga våldtäktsmän.
#busstankar

@ Sidensvans.

Kategori:

Sitter på Annas säng och tittar på när hon tjuvlyssnar på sin granne med ett glas mot örat. Stolle! Vi har också skottat hennes balkong, för att vi är så sjukt duktiga. Eller uttråkade. Och ja, jag är en sån som kan bjuda på mig själv så här får nu världshistoriens vackraste bild på mig!

Klart som korvspad.

Kategori:

Tjäääna, sitter i skolan och väntar på min sista lektion för dagen, hur skönt? Sen blir det en kebabtallrik på Sibylla med brudarna och förhoppningsvis går det väl någon buss hem efteråt. Tog huuuur lång tid som helst med bussen till skolan imorse, blir kaos av all snö. Men jag är inte arg på vintern ändå, är helt lyrisk av all snö.

måndag efter världsbäst helg

Kategori: Allmänt

 
 
Jaa, typ så är det. Helgen var finast! Skulle blivit en chillkväll hos Ida med spel och tacos på fredagen, men efter sex liter vin kunde vi inte få nog. Kvällen slutade med mycket bra folk i Storebro. Lördagen spenderades framförallt i sängar, mådde ungefär som jag förtjänade.. Igår jobbade jag satan samt kollade på min fina Kajsa som blev intervjuad av tomten på en scen i centrum under julskyltningen. Slänger in fett med bilder nu när jag ändå är igång..