fannybambi

Götebörg pöjka

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering - check
 
Torrt i hjärnan, då blirre dålig uppdatering.
Drog mig till Götet idag med far min, så sitter just nu oh tar mig en kall och skriver referat. Sen blirre räkor och vin, fint som faen. Imorn blir det väl bildbomb eftersom vi ska till Liseberg och det finns massa ljus där, äeh jag vet inte. Trams. Det är jag mot paren.
Puss
 
gammal bild med ett löv

Idiioooot.

Kategori: Allmänt

 
Är så jävla trött på förvirrande jävla svin som aldrig kan hålla något dem säger.. Har fått nog av sånt folk i mitt liv nu. Var bara tvungen att få det klart liksom.
 
Var på kyrkogården förut och hälsade på mormor och morfar. Trevligt var det, vi stod där och bara mindes dem lite. Saknade minst sagt. Nu glor jag lite Beck i min eviga ensamhet och funderar på att tänka på refrängen snart. Sängen lockar minst lika mycket även om jag bara har varit vaken i typ 6 timmar. Pöss.

En Söndag utan ångest?!

Kategori: Allmänt

Yepp, så var det för ovanlighetens skull. Sov ca 14 timmar i natt, och låg och vilade på soffan i stort sätt hela dagen igår. Tror att min kropp verkligen behövde vila ut för en gångs skull. Så idag är jag halvt om halvt utvilad (skulle dock inte sitta fel med att sova en sådär 14 timmar till) för första gången på mååånga söndagar. Ska strax hoppa in i duschen sen får man väl se vad dagen har att bjuda på. Slänger väl in någon bild med.. Tack för mig! :)