fannybambi

Skolan..

Kategori: Allmänt

Hellow. Sitter i skolan med Linnea. Fick typ en timmes håla från en en och en halvtimme lång lektion, gött! Så, nu sitter vi i biblioteket och glor. Haha, Linnea och jag skulle ha killkläder idag, men det är bara hon som har det. Det är roligt :) Nejmen.. Snart ska vi ha svenska, och sen matte (...) och sen slutar vi vid tjugo i ett! (: Ikväll skrotar baby och jag planerna på att supa på marknadsfesten och istället blir det myskväll hemma med kinamat och filmer. LOVE.

xoxo

FRÅGESTUND

Kategori: Allmänt

 

 

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND

Bara så ni inte missar att det är det liksom. Tänkte att jag aldrig har gjort det förut och borde testa så.. Ja. Kanske ska börja videoblogga med, om jag kommer underfund med hur fan man gör!? Får kolla upp det.

Ja, ni kan ställa en fråga i en kommentar här eller på min facebook. Svaren på frågorna kommer på Söndag eller Måndag, beroende på vad jag orkar och hinner med. Fråga på nu förfan, när ni har chansen att vara anonyma och allt! ;)

Smell ya'

 

Long time, no see.

Kategori: Allmänt

Känns som att jag använt den där rubriken förr? Eh, det har jag säkert gjort. Hur som helst, fett länge sen nu och massa har hänt sen sist. Har haft ett awesome sommarlov och börjat ettan på Vimmerby Gymnasium. Jaa.. Jag valde samhäll och hamnade i en asbra klass och har skaffat flera nya vänner på typ fyra dagar, haha =)
 
Kanske lägger in lite bilder och skriver om Emmaboda någon dag framöver, annars tänkte jag bara typ fortsätta och skita i att berätta om allt som har hänt under sommaren. Kommer fan inte ihåg allt haha, har varit gal1 mestadels av tiden. 
 
 
Slänger väl upp en liten bild. OHJUSTE, jag har blivit brunhårig! (: