fannybambi

Åhh, blir så sur.

Kategori: Allmänt

 
Jaja, kanske är lite onödigt att bli upprörd över en sån sak som att de ändrar namn på ett bostadsområde, men helt ärligt?! Finns det något vi svenskar inte ska anpassa för att invandrare ska få det så bra som möjligt?! Negerbyn är väl förfan lika kränkande som Bögared, men det är det ingen som vill ändra.. Blir så jävla trött och jag låter väl som en rasist nu men då får jag fan göra det: SVERIGE ÄR SVENSKARNAS LAND, vilket innebär att vi inte ska behöva ändra allt för att vi tar in folk från utlandet. Kanske byter ämne lite men helt ärligt, ska vi sluta ha skolavslutningar i kyrkor också..? För att muslimer mår dåligt av det? Vet du vad, vill du inte gå till en kyrka så gör för fan inte det, världen kretsar inte kring invandrare som de flesta verkar tro. Ja, Sverige har religionsfrihet men det är i grund och botten ett kristet land och även om vi inte ber till Gud eller följer budorden så tillhör kyrkan vår kultur, punkt slut. Ja, sedan kom nått smarthuvud i Hultsfreds kommun på att vi ska ha skolavlutning i kyrkan men att prästen inte får nämna kristendomen, Jesus eller Gud. Ja, men herregud... Varför i helvete inte? Är muslimer helt ärligt så jävla insnöade att dom inte TÅL att höra något om en annan religion? Vi får väl sluta läsa om kristendom i religionen i skolan med då.. Så jävla patetiskt.
Sedan är det något annat smarthuvud i Hultsfred som tycker att Jo men muslimerna har ju ingen kyrkogård här, närmaste är ju Västervik.. Vi ger dem en bit av kyrkogården för bara muslimer. Hur dumma är ni på en skala?! Tror ni på fullaste allvar att vi skulle få en bit av deras kyrkogård, om dom nu ens har en, för att vi ska kunna begrava kristna? Näe skulle inte tro det. Muslimer pissar på den västerländska kulturen, hur som helst de flesta av dem.
Jag tycker också det är jävligt egendomligt att de har en moske i till exempel Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping, men det finns ingen kyrka? Hmm, hur var det nu, Sverige kanske är ett muslimskt land? Näe, sist jag kollade påstods det vara kristet. Men det verkar det fan inte som längre..
 
Har ni några åsikter om vad jag just har skrivit så är ni mer än välkomna att lämna en kommentar istället för att diskutera mina åsikter med andra.
 

Hihihi.

Kategori: Allmänt

 
 
Jaa, hej! Det är bara jag som har lite åsikter igen.. Och jag vet att jag typ inte har bloggat något senaste tiden men jag bloggar alltid genom mobilen och jag har inte kunnat logga in på min blogg där men nu satt jag ju ändå vid datorn så..
Anyways. Tycker det är så himla roande att samma person som uppenbarligen har stora problem att släppa sitt ex sitter och skriver hur mycket personen i fråga älskar sin nya pojkvän. Samtidigt som personen sitter och kollar igenom sitt ex nya flickväns bilder. Problem with letting go? Om du nu älskar din pojkvän så mycket som du påstår borde du kanske ta och släppa att ditt ex dissade dig för någon annan ;)
 

Big update.

Kategori: Allmänt

Hejsan! Eftersom att jag har varit jävligt upptagen typ senaste tiden tänkte jag göra en stor uppdatering med bilder och texter och så.. Tyvärr har jag inga bilder från skolavslutningen nu, men det kommer nog så småningom. ;)


Bild från 90-årsfesten på VMS utanför Vimmerby som spårade lagom framåt natten.


Bild från klassfesten hos Bragge, som var hur mysig som helst och också spårade lite framåt natten..


Bild på världens finaste kille från hans studentfest. :*


När klassen var i Hammarsjön typ två dagar innan vi slutade skolan och våra klassföreståndare envisades med att stanna där trots att det spöregnade..


Finaste tjejerna på niornas avslutningsmiddag. Fick förresten diplom då för klassens största betygshöjning.


Jag innan skolavslutningen. Trött chey som var tvungen att gå upp vid typ sex! :(


Kvällen firades med finaste brudarna, och oj så kul jag hade!


Dagen efter, alltså Fredag, spenderades i Vimmerby med Kajsa. Min första fest i källängen imponerade väl inte sådär jätte mycket..


Jaja, det var det. Kanske blir något mer inlägg idag. Nu väntar duschen.
PUSS.

Bilder från i Torsdags.

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp lite bilder från torsdagen som spenderades med en del av klassen. Riktigt fin kväll, och god mat. Jag var ju självklart grillmästaren.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3009682/images/2012/pic_206186985.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3009682/images/2012/pic_206186990.jpg" class="image">

Breakdown.

Kategori: Allmänt

Fyfaaaan asså, har nog inte varit så långt ifrån en stroke idag. Dagen började med att jag vaknade vid sju (då jag egentligen skulle åkt till Linköping.) börjar fixa mig och bestämmer mig för att ta nästa tåg vid tio. Eftersom det är kontantstopp på tåget och jag inte har något kontokort så måste jag köpa biljett innan. Men då är det självklart stängt där man köper biljett. Så jag ber och bönar till tågpersonalen att hjälpa mig fixa det här på nått sätt, men icke. Hem bär det igen utan en jävla aning om hur jag ska ta mig till min pojkvännen jävla utspark och kortege. Och mitt bland allt ringande så går min telefon sönder! Kan det bli mycket bättre?!? Springer upp till morsan för att ta hennes telefon då jag bestämt mig för att åka upp vid 12. Då går telefonen igång igen helt mirakulöst. Så hem igen och hämta saker jag glömt, sedan ner till stationen för att köpa biljett till tåget. Många tysta böner löd i mitt huvud om att det förfan skulle vara öppet. Tack och lov så var det det och nu sitter jag alldeles strax på tåget till Linköping med smink kladdat i hela ansiktet efter mina sammanbrott som involverar skrik och tårar. Men, jag har missat min pojkväns student. Fattar ni feta ångesten eller?! Usch Fyfan vad dåligt jag mår.
Jaa.. Så jävla rolig har min bögiga dagjävel varit. Det roligaste är att den enda som inte är sne på mig är min pojkvän. Ikväll ska jag ta mig fan ta det lite lugnt tror jag. Bilder från gårdagen kommer.

Linköping.

Kategori: Allmänt

Japp, sitter på rese i Linköping och har gjort det i typ 4857317 år känns det som, men näe typ en timme nu. Om 25 minuter går äntligen mitt jävla tåg hem till hålan. Såg nyss en stor fet jävla spindel. Stampade på den men den överlevde!?
Förövrigt så funderar jag på att skaffa häst hihi.. Kanske inga seriösa tankebanor men ändå. Hur mysigt vore det inte?!
Veckan kommer nog bli gal1 slapp. Har en sak kvar att göra i skolan och på onsdag är vi lediga.
Pussss.

Åka tåg.

Kategori: Allmänt

Jaa, skit kul att åka tåg verkligen. Har världens kortaste headset-sladd så måste hålla telefonen två decimeter från huvudet hela tiden. För att inte se helt efterbliven ut måste jag därför skriva eller hålla på med telefonen hela tiden. Like a swede. Äsch är påväg till Linköping för en vit helg. Lite smått deprimerande måste jag säga.. Men nästa helg tar älskling studenten. Dags att supa skallen av sig? Näedå. Det får vänta tills jag har min avslutning. Lär bli awesome. Hihi... Puss!