fannybambi

Ny tattooo.

Kategori: Allmänt

 
Jappjapp, här är jag och nya gadden. Har ju inte världens bästa cam på datorn så man ser ju inte vad det står, därför ska jag skriva det: We are the fire burning in the world, we're gonna light up the darkest night. We are the kids with the hungry hearts and they will never keep us apart. Tillägnar denna till mina underbara homegirls och party animals Kajsa, Jennie, Ida och Nattis
Gjorde förövrigt knappt ont alls på armenm hoho. Fick massa beröm av tatueraren för att jag var en så duktig ''tavla''. :)

Djupa tankar

Kategori: Allmänt

Är väl inte ofta jag blir djup på min blogg.. Fick väl bara något ryck nu. Och med snön kom tomheten, hålet i mig tillbaks. Jag kände alla känslor jag kände då. Det är snart två år sen.. Helt sjukt. Helt sjukt att jag fortfarande kan komma ihåg alla människor och deras ansikten. Gemenskapen. Vi var alla där av olika anledningar och mitt i all den trasigheten skapade vi nått annat. En kärlek. Vi tröstade varandra, hjälpte varandra framåt. Det var snö när jag kom dit, snö när jag lämnade. Den längsta vintern i mitt liv. Tiden liksom stannade för ett tag. Lät mig återhämta mig, och komma tillbaka starkare. Som en ny människa. Första veckorna var ett helvete. Jag kunde inte titta på någonting som påminde mig om mitt hem. Jag grät ut allt första kvällen. Men efter det blev det bara värre. Men jag gick igenom det. Jag klarade mig, även om det ständigt fanns en tomhet gnagande i mig. Vi blev en familj. Alla hade en del i den. Och även om det var den hemskaste tiden i mitt liv saknar jag den. Jag saknar tryggheten, jag saknar vilan. Jag saknar min familj. Vi har glidit isär nu. Av den kärlek och ensamhet vi delade finns inget kvar. Kanske blir bäst så, vem vet.. Tänker fortfarande alltid tillbaka. Längtar, saknar. Avskyr, hatar. Men det är väl så ''han säger han har vart i helvetet och vänt, jag tror en del av honom blev kvar där'' 

Lillördag.

Kategori: Allmänt

Yeees, idag vänder äntligen veckan. Börjar tagga Rookie nu, äntligen! Finns ju en viss söt pojk som man längtat efter lite.. Hmm, vem kan det vara? ;)
Sitter just nu i skolan och tänkte skriva något, men jag har faktiskt ingenting särskilt att skriva. Mer än att Candy Crush förstör hela min gymnasietid.. Finns det någon lektion jag egentligen lyssnar på längre? Haha, jävla Candy Crush..
Aja kanske slänger in ett inlägg senare, ska ju nämnligen käka finlunch med tjejerna samt Teddy idag. Blir dock inga bilder eftersom jag fortfarande inte har någon jävla telefon, hata 3.
Pussss. 
 
Söt är jag i sovkläder.

BREIVIK

Kategori: Allmänt

Mm, det här är Anders Behring Breivik. Fränt va?

Dagens!

Kategori: Allmänt

 

Humör - Bakis och allmänt äcklig,
Outfit - Mjukisbrallor, myströja.
Frisyr - Bulle.
Smink - Ingenting.
Plus - Att det är ok att jag ser ut som jag gör.
Minus - Att jag är bakfull och ensam.
Person - Breivik.
Planer - Bilfärd eller så är jag på'tt igen?..
Saknad - Ett helt jävla släkte..
Ser fram emot - Måndag! För en gångs skull..
Dagens låt - Alla ljud är bara hemska idag..
Önskan - Att mitt liv ska lösa sig.

 

 

METRO IKVÄLL

Kategori: Allmänt

Kuuuuk.

Kategori:

Mm, typ så känner jag inför allt idag. Vill inte gå upp eller dra till skolan, vill bara sova bort hela jävla livet. Eller i alla fall tills nästa fest. Orkar fan inteeee. Hejdå.