fannybambi

sol sucks.

Kategori: Allmänt

Skooooja!
Sitter i skolan med Kajsabajsa och och pluggar religion, fast det är ju inte religion eftersom att vi snackar om ickereligiösa livsåskådningar. Veckan har varit bra hittills men ganska fullt upp. Födelsedagsfirande i måndags och ännu mer i tisdags. Idag bär det av till Silverdalen för att fira ytterligare en födelsedag, kommer bli hur mys som helst. Imorgon blir det kinan för andra gången denna vecka och sen vinkväll med nästan alla tjejer. På lördag åker jag till Sthlm för att gå på namngivning och sen hem igen på Söndag. Fullspäckat schema men det håller mig igång så jag klagar inte.
glad bild från i lördags.

17 år

Kategori: Allmänt

Ahopp då har jag suttit och fått ångest igen för att jag glömmer bort att skriva.. Men hejhejhej. Igår fyllde jag 17, alltså typ gammal gubbe nu :( Dagen började väl sådär med att jag blev lurad av min såkallade bästa vän att vi hade prov när vi egentligen hade sovmorgon så jaa, jag var i skolan vid kvart över 8 och vi börjar vid halv 11 '':)'' 
mhm sen kom jag i alla fall hem, gick till farmor och träffade henne och pappa. Fick lite pengar och ett jättefint silverarmband av farsan. Kommer hem och överraskas av att mina vänner står i köket och skriker grattis. Så det blev lite tacos och fika med både familjen och dem andra nötterna, hur trevligt som helst. Fick för några dagar sen ett ölglas som det stod ''ölbarometer'' på så fick en passande bok som hette 101 öl du måste dricka innan du dör, så nice! Fick också en hårfön och en emmabodabiljett och 782637482 tusen blommor typ. Men mycket bättre födelsedag kan man faktiskt inte ha :) Och nu så ville inte min dator samarbeta så inga bilder blir det från min dag.. kommer kanske senare!

you're my partner in crime

Kategori: Allmänt

Heeeeej. Uppdaterade senast för typ 3 dagar sen så får väl skriva lite om vad jag har gjort sen dess. I söndags åkte jag till Silverdalen av alla Guds glömda ställen och drack öl och spöade packet i lite barngeni, hur fint som helst. Kvällen/natten/morgonen (kl 06.00) avslutades med lax och Oprah. Igår låg jag hemma hela dagen och sov i stort sätt men idag har jag hållt igång. Tandläkarn vid halv nio och sen till stallet med syrran där jag har ridit i skogen och haft det trevligt. Funderar på att supa upp resterande pengar ikväll och får se om man tar sig till Silverdalen eller Storebro. Vi höres.

skitsnack

Kategori: Allmänt

Blev sugen på ett litet inlägg om skitsnack, med tanke på att jag är väl en ganska mytomspunnen och beryktad person. Eller tror jag för mycket om mig själv nu? Näe det tror jag inte.. Det är svårt för mig idag att hitta nya människor som inte redan har en uppfattning och bild av mig pga saker dem har hört. Det är inte jobbigt, för i många fall motbevisar jag dessa fördomar ofantligt vilket jag tycker är sjukt kul.
Grejen är väl den att inte ens hälften av sakerna som folk hör om mig är sanna. Dels beror det ju på att människor med mening kryddar historier. Det gör mig inte bitter, så funkar människor, jag med. Dels beror det på att jag är ett lätt offer för skitsnack. Jag har gjort väldigt mycket i mitt liv, jag har varit orädd och tagit stora risker. Med tanke på att jag är så flippad som jag är så är det lätt att ljuga ihop historier om mig eftersom folk anser att ''det lika gärna skulle kunna vara sant''.
Men jag har genom åren lärt mig att älska skitsnacket om mig. Man får höra en ny historia varje gång och jag tycker det är så sjukt underhållande att höra allt skit jag tydligen gjort. Folk tycks ju veta mer om mig än vad jag själv gör.
Kör med ett riktigt gammalt och utslitet ordspråk, men så jävla sant:
Keep talking shit about me, it's only making me famous
 

Time to move on.

Kategori: Allmänt

 
Lite asfräna cambilder från i fredags. Skulle blivit en lugn kväll men sluta som vanligt med att jag blev asfull. Kom rätt mycket folk till mig men inte så mycket som pajjade, tack och lov. Fick städhjälp också så det känns bra. Igår mådde jag pissdåligt hela dagen, spydde typ 4 gånger. Somnade vid typ 11 men blev väckt igen lite efter tre på natten då ett partyglatt gäng kom in och väckte mig och satt här och söp i ett par timmar. Vaknade vid typ 12 idag och städade iordning det sista, käkade kroppkakor och har bara chillat framför tv:n. Längtar så himla dant efter min familj nu, vill bara ha hem dem. Mest saknar jag nog hunden ändå..
 
Du kommer aldrig, aldrig komma tillbaks.