fannybambi

sjuuukt

Kategori: Allmänt

http://www.realisten.se/2011/12/09/rafi-bahaduri-domdes-till-fangelse-i-tisdags/#comment-14028

Helt jävla ärligt, jag blir så jävla förbannad. Varför får ens såna jävla grisar leva? Misshandel, olaga hot, olaga förfogande, brukande av falsk urkund, narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning, dopningsbrott, bedrägeri, skadegörelse, övergrepp, häleri, våldäkt & gruppvåldäkt. Allt detta har han hunnit med i Sverige sen år 2002 och mycket av det har han gjort flera gånger. Han har också hotat en 15-årig flicka att döda henne om hon inte sålde anabola stereorider åt honom.
Helt jävla ärligt så är min egentliga åsikt och förhoppning att någon ska döda honom plågsamt när han kommer sitta inne nu för den typ 5:e gången, men om han mot förmodan skulle klara sig så måste han tillbaks dit han kom ifrån.
Rafi Bahaduri saknar svenskt medborgarskap och trots det har ingen åklagare yrkat på att skicka hem honom. Vad är det för jävla värld vi lever i? Mannen har gått ute på gatan trots att han våldagit folk och sysslat med annan grov kriminalitet. Han är uppenbarligen helt i obalans och misshandlar folk utan att ha en tanke om konsekvenser. 
Lite annan information vid sidan om är att han har hängt runt Hultsfred & Vimmerbytrakten och alltså gått på samma gator som ni. Jag känner mig helt ärligt skräckslagen av det..
Se till att den här lilla fittan försvinner från Sverige för här är han fan inte välkommen.

Kommentarer

  • anon säger:

    (y)

    2011-12-18 | 20:56:02

Kommentera inlägget här: